Opties die je hebt om mee te gamen

Gamen is al jaren erg populair, sommigen gamen al wel 10 jaar. Dit is allemaal begonnen met kleine schermpjes, trage computers en simpele spellen die een beetje op stripboeken leken. Inmiddels is de wereld van het gamen erg gegroeid en nog meer toegenomen in omvang. Tegenwoordig gamed ongeveer elke jongere wel en ook onder meiden wordt het steeds populairder. Daarnaast is er een enorm deel van de oudere garde blijven hangen en overgestapt naar nieuwere opties die beter, sneller en veelzijdiger zijn. De wereld van het gamen is tegenwoordig zo groot geworden dat je je geen raad meer weet met alle opties die je hebt. Daarom gaan we je maar eens een handje helpen. We vertellen je daarom alles in deze blog wat je moet weten over de opties die je hebt om mee te gamen.

Game pc

De eerste optie die we met je willen bespreken is die van een gaming pc. Volgens ons is dit ook meteen de beste optie. Met een gaming pc heb je namelijk de meeste mogelijkheden en de meeste keuze. Je kunt alles helemaal naar je eigen wensen aanpassen en je kunt ook nog eens betere prestaties verwachten. Over het algemeen is het namelijk zo dat een gaming pc je in staat stelt om betere graphics te faciliteren en sneller te werken. Gaming pc’s zijn namelijk speciaal ingericht om te gamen en dit merk je dan ook zeker. Daarnaast zijn ook veruit de meeste spellen beschikbaar voor de pc. Tevens ben je nog eens goedkoper uit ook. Met een gaming pc kun je namelijk niet alleen gamen, maar ook alles wat je normaal gesproken op een laptop of pc doet. Je hebt dus alles in één en bent hier soms hetzelfde geld voor kwijt als voor een andere console.

Playstation

Naast de gaming pc is een Playstation ook een populaire optie, maar dat is wat ons betreft onterecht. Een Playstation is namelijk gebouwd voor het grote publiek en niet ingericht om optimale  prestaties te behalen. Een Playstation zal je op den duur ontevreden maken. Het wordt traag, je beschikt over te weinig opslag en er worden hoogstwaarschijnlijk op den duur geen games meer voor gemaakt. Dit resulteert in het feit dat je weer een nieuwe console zult moeten aanschaffen. Dat is veel geld voor het spelen van wat spelletjes!