De meest gebruikte container: pmd container

 

Voor bedrijven is de meest gebruikte container de pmd container. Pmd staat voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankkartons. Bij veel bedrijven is het namelijk zo dat het meeste afval plastic materiaal is en drankkartons. Het is goed om deze te scheiden van het normale, organische afval. Hierdoor zorg je ervoor als bedrijf dat je een stuk milieubewuster dagelijkse keuzes maakt en een positievere impact kan hebben op het milieu. Particulieren scheiden ook al dagelijks pmd dus waarom zouden we dit niet zakelijk toepassen? Allerlei bedrijven hebben wel pmd afval, of je wel of geen keuken hebt of dat je alleen maar een klein kantoorpand hebt. Vaak is er wel plastic afval als je lunch gaat hebben op kantoor.

Het uitkiezen van een kantoorpand

Net als met de woningmarkt zijn kantoorpanden ook lastig om te vinden in een goede prijs range. Vaak is alles wat op een goede locatie zit enorm prijzig en zeker wanneer je net beginnend bent is het moeilijk om je dit te veroorloven. Afhankelijk van het soort bedrijf wat je hebt, is het juist makkelijker om te kijken buiten het stadscentrum omdat de prijzen daar vaak een heel stuk lager liggen. Als je een restauranthouder bent wil je vaak graag op een plek zitten waar veel mensen langslopen. Maar als je een postorderbedrijf hebt kun je net zo goed wat buiten het centrum zitten aangezien je niet te maken hebt met voorbijgangers waar je afhankelijk van kunt zijn. Je kunt ook alles achter een laptop vandaan moeten regelen voor je onderneming en telefonisch contact hebben. Dit maakt het makkelijk om een kantoorpand buiten het centrum te kiezen. 

Een flexwerkplek uitzoeken

Wanneer je niet veel ruimte nodig hebt, kun je er ook voor kiezen om een flexwerkplek te huren. Dit zorgt ervoor dat je in een omgeving bent met andere mensen die ook geconcentreerd bezig zijn en je niet afgeleid raakt. Je zit in een meer productieve werksfeer dan wanneer je in een café gaat werken of vanuit huis. Daar raken mensen toch wel snel afgeleid omdat ze dan geneigd zijn om nog wat andere dingen te regelen. Even een was draaien of even boodschappen doen tussendoor. Wanneer je op een kantoor werkt ga je daarheen om te werken en kom je thuis om echt thuis te zijn en tot rust te komen. Je zult zien wanneer je deze twee dingen van elkaar scheidt, dat je meer tot rust kunt komen thuis en productiever te werk kunt gaan op kantoor in plaats van deze twee door elkaar te halen.